HCB'92 DC1 - Helios'72 DC2

HCB'92 begon met de bal uit, maar algauw maakte Helios de 0-1. Tess Berkien maakte de 1-1 door goed samenspel met Jorien Strik en Anouk Hermans. Monique Dometelila maakte een prachtig doelpunt door een mooi sprongschot. Jorien Strik scoorde en bracht de stand op 3-3.
Anouk Hermans scoorde en zette de stand om in een voordeel voor HCB'92. Anouk Foolen stond fantastisch te keepen. De rust stand was 4-5 in het voordeel van Helios.
De tweede helft begon HCB'92 met een nieuwe keeper (Demi van den Aker) in het doel. Tess Berkien kon scoren door goed samenspel met Anouk Foolen. Anouk Foolen kwam in het veld en was duidelijk in vorm, want ze maakte de 6-9 en de 7-9. Anouk Hermans en Anouk Foolen konden beide scoren door goed door te starten naar de cirkel. Anouk Hermans scoorde weer, 10-15, door samenspel met Anouk Foolen en Tess Berkien. De in vorm zijnde Anouk Foolen scoorde nog 5 keer. Door goed omhoog te komen konden Monique Dometelila en Tess Berkien nog twee punten bijschrijven aan de Boxtelse zijde. Als laatste scoorde Anouk Foolen die de eindstand op 14-17 bracht in het voordeel van Helios.