HCB'92 dames A spelen een mooie wedstrijd

 

Op zondag 11 maart moesten de dames A uit tegen HCG in Geldrop.

De eerste 3 doelpunten van de wedstrijd waren voor HCG. De dames van HCB'92 kregen een penalty mee deze werd genomen door Lieke van Rooij die het eerste doelpunt voor HCB'92 maakte. Nadat HCG nog een doelpunt had gemaakt maakte Lieke van Rooij nog een doelpunt, vervolgens wist Bruni van den Biggelaar ook een gaatje te vinden in de verdediging en scoorde. Het vierde doelpunt voor de uitploeg werd gemaakt door Anouk Foolen na goed samenspel met Lieke van Rooij. Door veel snelle aanvallen wist HCG voor rust nog 8 keer te scoren. Ruststand 12-4.

Na de rust wist Anouk Schellekens als eerste het doel te vinden. Daarna wist HCG nog een doelpunt te maken. Anouk Foolen liet het er niet bij zitten en maakte een punt voor HCB'92. HCG wist vervolgens 3 keer te scoren. HCB'92 kreeg weer een penalty mee, deze werd genomen door Lieke van Rooij die ook deze kans benutte. HCG wist hun cirkel goed aan te spelen waardoor ze scoorde. HCB'92 dacht dit kunnen wij ook waardoor Liza goed op de cirkel werd aangespeeld en een doelpunt maakte. Het volgden doelpunt was ook voor de Boxtelse dames. Anouk Foolen werd door Lieke van Rooij aangespeeld in de hoek waardoor ze scoorde.

Doordat HCB'92 niet goed aansloot en aanpakte bij de verdediging wist HCG 6 keer te scoren. Het laatste doelpunt voor HCB'92 werd gemaakt door Manon Vriens die scherp vanuit de linkerhoek een goal maakte. HCG sloot de wedstrijd nog af met 3 doelpunten. Eindstand 26-10 voor HCG

Onze keepster Manon F heeft een er aantal mooie ballen eruit weten te halen en goed staan keepen. En wij willen Tess bedanken voor het meespelen. Ondanks verlies heeft dames A van HCB een mooie wedstrijd gespeeld.