HABO E3 kansloos tegen HCB'92 E1

HCB'92 begon aanvallend goed. Jara Schoenmakers werd tot 2x toe mooi vrijgespeeld. Helaas ging er een net naast en de andere door de keeper gestopt. Ook een snelle aanval van Daniëlle de Ruijter ging net naast. Aan de andere kant kreeg HABO geen kans. HCB'92 verdedigde goed en onderschepte vaak de bal. Uiteindelijk lukte het Lincy van Tilburg om de score te openen. Zij kreeg alle ruimte doordat Daniëlle de Ruijter dreigde naar Jara Schoenmakers die zo de verdediging met haar meetrok. Goed voorbeeld doet goed volgen. HCB'92 bleef het veld breed houden en steeds vrij te lopen. Hierdoor kon de voorsprong uitgebouwd worden door mooie goals van Julia Daniëls, Lincy van Tilburg(2x) en Fanni Torok. Keeper Robi Schoenmakers had het rustig, de 2-3 ballen die op goal kwamen waren met gemak te stoppen voor haar. Zo was de ruststand 5-0 in voordeel voor de meiden van HCB'92 E1.
In de rust kregen de meiden van coach Woud Berkien de opdracht om voor 10-0 te gaan.
In de verdediging wist de nu spelende Robi Schoenmakers de bal meteen te onderscheppen en met een break op de goal van HABO af te gaan. Deze kwam nog op de paal. Maar de volgende aanval, een break van Daniëlle de Ruijter ging er mooi in. Niet veel later volgde er weer een snelle goal van HCB'92; door snel samenspel tussen Demi van Geneste en Jara Schoenmakers kon Schoenmakers de bal in het net krijgen. 7-0.
Een mooie aanval van Daniëlle de Ruijter samen met Fanni Torok, Demi van Geneste en Julia Daniëls werd knap gestopt door de keeper van HABO.
Verdedigend was HCB'92 niet voorbij te komen door HABO. Keeper Denya Schimmel heeft geen bal op goal gehad. HCB'92 wist steeds de bal voor zich te winnen en schakelde dan snel om, wat resulteerde in veel breaks. De score liep aardig op, ondanks dat de goed keepende keeper van HABO verschillende ballen wist te stoppen. Goals van Daniëlle de Ruijter (2x), Jara Schoenmakers (2x), Fanni Torok, Robi Schoenmakers, Julia Daniëls en Lincy van Tilburg zorgde voor een eindstand van 16-0 voor HCB'92 E1.