HCB'92 E1 - Swift Helmond E1

In het begin van de wedstrijd zij er verschillende goede aanvallen van beide kanten. Denya Schimmel en Sanne Schellekens komen mooi vrij helaas maar scoren helaas niet.
Na 10 minuten spelen gaat Denya Schimmel naar de hoek, speelt terug op Laura Rokvszewska en de 1-0 is een feit via een mooi boogballetje.
Laura Rokvszewska had de smaak te pakken en gaat mooi door en scoort snel de 2-0 en op zelfde wijze de 3-0. Deze goals zijn mogelijk omdat haar medespeelsters de tegenstander steeds de hoek in trekken om te verdedigen. Keepster Robi Schoenmakers houdt de 1e helft alle schoten op doel er netjes uit waardoor voor Swift Helmond de stand op 0 blijft staan op het scorebord.

In de 2e helft gaat Denya Schimmel keepen. HCB'92 begint door de weinige wissels moe te worden en geeft Swift steeds meer kansen. Een speelster van Swift werd door Laura Rokvszewska en Luna van Uden van de thuisploeg op de grond gelegd waarvoor de uitploeg een shoot out kreeg die ze benutte.
De dames zijn weer wakker en Luna loopt een break out en speelt over naar Robi Schoenamkers die nestjes onder in de hoek scoort (4-1). Meteen daarna loopt Luna van Uden nog een break out die ze deze keer zelf benut. Swift komt terug tot 5-2.
Dan wordt Robi Schoenmakers gevloerd door een speelster van Swift en krijgt ook zij een shoot out waaruit ze natuurlijk scoort.
Swift scoort snel hun 6-3. Iedereen is moe maar Luna van Uden krijgt er geen genoeg van en blijft gaan, met behulp van de andere speelsters scoort zij nog het 7 en 8e doelpunt.

De eindscore 8-3. Het was echt werken de teams waren goed aan elkaar gewaagd. Maar HCB92 wist net iets meer te scoren. Door goed werk van beide keepsters die veel schoten uit de goal wisten te houden kwam deze overwinning tot stand.