Druk bezochte Boxtel Oost dag

Zondag 28 september stond HCB’92 op de Boxtel Oost-dag. We gingen hierheen om leden te werven én voor extra naamsbekendheid, want er bleken toch mensen niet te weten dat er een handbalvereniging in Boxtel zit. Erg jammer, want het is een leuke teamsport, voor zowel jeugd als volwassenen.
 
Gisteren konden kinderen een bal op doel gooien of Donald Ducks omgooien. Onze B-jeugd gaat in april mee doen aan een handbaltoernooi in Berlijn. Om hiervoor geld op te halen gingen zij met boekjes langs de mensen om varkentjes te krassen. Het bedrag dat onder het varkentje zat was het bedrag dat mensen dan moesten betalen.
 
Ook stond er op de kraam een vaas met vrolijke smileys, waar mensen konden raden hoeveel erin zaten. Hier hebben veel mensen aan meegedaan, maar het exacte aantal van 232 werd niet geraden. De uitslag hebben we gisteren al bekend gemaakt, maar hier voor de volledigheid nog eens:
1e prijs: Chantal Karssemakers (227)
2e prijs: Corné van Antwerpen (240)
3e prijs: Adrie Voets (241)
Deze prijswinnaars hebben een cadeaubon gewonnen van Plaza Select, die ook is in te wisselen bij het nieuwe pannenkoekenhuis. De prijsuitreiking vindt vanavond plaats. HCB’92 wil Plaza Select hartelijk bedanken voor het aanbieden van de cadeaubonnen.
 
En mocht je ons niet hebben gezien of alsnog informatie willen over HCB’92, kijk dan gerust op onze site: www.hcb92handbal.nl!
 
 
IMG 1781